RING OSS!

08-505 176 29

BEHÖVER DU HJÄLP?

Kontakta oss för mer information!

Köp lyxiga

Spabad Stockholm

Prisvärda spabad & Badtunnor  Sveriges populäraste  Leverantör

Vi levererar lyxiga spabad & badtunnor i hela Stockholm.
Snabb service, effektivt och med högsta kvalitet!
Få en kostnadsfri offert! Ditt drömspa är bara ett klick bort!

Spa redan i sommar 2024!

Garantitider 3 år

Fri frakt på alla bad & pooltak

Trygga betalningar på dina villkor

Fri frakt på alla spabad

2-4 arbetsdagar.

Butiker i Gävle, Stockholm, Halmstad & Nyköping

Öppettider:
Måndag – Torsdag: 09:00 – 18.00
Fredag: 09:00 – 17.00
Lördag: 10.00 – 14.00
Söndag: Stängt

Kundsupport

Nå oss på email, chat och telefon.

Email: [email protected]
Kundsupport: 08 – 505 176 29

 

Trygga betalningar på dina villkor

Välj den betalmetod som passar dig.

Vi erbjuder räntefri finansiering via Wasa Kredit. Upp till 100 000:- i 36 månader.

Köp ditt utomhusspa med fri frakt på alla bad & pooltak

Vi tillhandahåller helhetslösningar och exklusiva spabad. Med ett stort utbud av olika modeller från ledande märken är våra spabad prisvärda och driftsäkra med 3 års garanti.

Funderar du på att investera i ett spabad?

Om du har tankar och funderingar gällande spabad, vänligen kontakta oss!
Funderar du på att investera i ett spabad? Ett spabad erbjuder många fördelar för hälsa och välbefinnande. Det ger avkoppling efter en lång dag och kan hjälpa till att lindra stress och spänningar. Dessutom kan det vara ett trevligt sätt att umgås med familj och vänner. Varför inte överväga det idag?

Fullt utrustade spabad för omedelbar njutning

Upplev omedelbar njutning med våra fullt utrustade spabad. Varje detalj är noggrant utformad för att maximera din avkoppling och komfort. Med kraftfulla pumpar, avancerade styrsystem och lyxiga funktioner får du en spaupplevelse av högsta kvalitet direkt från första stund. Inga kompromisser behövs – allt du behöver för en underbar stund finns redan inkluderat. Glid ner i det varma vattnet, känn stressen försvinna och låt dig omslutas av en känsla av total avslappning. Med våra fullt utrustade spabad är njutning bara ett steg bort.

Rådfråga först för våra expertrådgivare innan du fattar ett beslut.

Innan du tar ett beslut, rådfråga våra expertrådgivare för kvalificerad vägledning och stöd. Vi finns här för att hjälpa dig genom att erbjuda professionella insikter och rekommendationer som passar dina behov och önskemål.

Drömmer du om att förgylla din trädgård eller uteplats med ett spabad?

Våra spabad erbjuder överkomliga priser och är konstruerade för att tåla det nordiska klimatet. Oavsett om du är intresserad av ett utomhusspabad eller ett swimspa, så är vi här för att hjälpa dig hitta det som passar just dig bäst, oavsett önskad storlek eller modell. Vill du ha det bästa av två världar med både pool och spabad i ett? Ta en titt på vårt sortiment av swimspa!

Upptäck våra välförsedda spabad utan behov av extra tillval.

Varje spa är komplett med högkvalitativa funktioner från början, vilket eliminerar behovet av extra tillbehör. Alla våra modeller är utrustade med flera högpresterande pumpar, Balboa-styrsystem, tillverkade av robust Aristech-akryl, 3 kW värmare, isolering som är anpassad för vårt nordiska klimat, samt lock med förstärkning i mitten för att effektivt leda bort vatten och förhindra vattensamlingar, samt inbyggda fontäner. Våra produkter erbjuder en utomhusbubbelbadupplevelse av högsta kvalitet. Vi hoppas att dessa funktioner ska få även erfarna bubbelbadentusiaster att ta en extra titt på vårt sortiment av spabad.

Utomhusspabad – njut av avkoppling utomhus när det är som bäst!

Många föredrar att placera sitt spabad utomhus. För en optimal upplevelse krävs en jämn och stabil underlag. Utforska mer om installationen, uppstarten och våra rekommendationer för varje spabad. Där hittar du också information om den garanti vi erbjuder våra kunder för utomhusspa, vilket ger en extra trygghet.

Har du frågor eller behöver du klarhet kring något? Vår kunniga kundtjänst står redo att assistera dig!

5 fördelar med spabad passande för det nordiska klimatet:

– Isolering: Spabad som är speciellt anpassade för det nordiska klimatet är vanligtvis bättre isolerade, vilket hjälper till att behålla värmen även under kalla väderförhållanden.

– Energibesparing: De är oftast konstruerade med effektiva värmesystem och isolering, vilket resulterar i lägre energiförbrukning och minskade uppvärmningskostnader under långa, kalla perioder.

– Robust konstruktion: Spabad som är anpassade för det nordiska klimatet är vanligtvis tillverkade av material som tål extrema temperaturförändringar och väderförhållanden, vilket gör dem mer hållbara och långlivade.

– Tålighet mot frost: Dessa spabad är utformade för att motstå frost och frysskador, vilket gör dem lämpliga för användning året runt även i kallare klimat.

– Anpassade funktioner: De kan också ha specialfunktioner som är utformade för att förbättra användarupplevelsen under nordiska förhållanden, såsom snabbare uppvärmningstider eller extra isolering i locken för att förhindra värmeavdunstning.

Skapa ditt eget lyxiga avkopplingshörn med våra exklusiva spabad för både inom- och utomhus!

Ge dig själv den ultimata gåvan av välbefinnande med våra exklusiva spabad, perfekta för både inom- och utomhusbruk.

Oavsett om du drömmer om en avkopplande stund i ditt eget hem eller att förgylla din trädgård med en elegant spaoas, har vi det perfekta alternativet för dig. Våra spabad är designade med fokus på komfort, prestanda och hållbarhet, och levereras med en mängd olika funktioner som garanterat kommer att förgylla din vardag.

Från avslappnande bubblor till avancerade massagefunktioner – skäm bort dig själv och dina nära med ett spabad från oss idag och upplev den ultimata avkopplingen när du än önskar. Beställ nu och låt drömmen om en lyxig avkoppling bli verklighet!

lf wasa kredit logo left rgb 250x

Betalning på dina villkor

Vi erbjuder räntefri finansiering via Wasa Kredit. Upp till 100 000:- i 36 månader.

TILLVAL TILL SPABAD

Spabad, badtunnor, bastu och tillbehör spabad

kopa spabad norrlandspoolen ab

Spabad

Ett spabad är inte bara en plats för avkoppling; det är din personliga hälsostation i hemmet. Med justerbara massagefunktioner, temperaturkontroller och ergonomisk design kan du skräddarsy din upplevelse för att lindra muskelsmärta, minska stress och förbättra sömn. Spabadet är den ultimata investeringen för både fysisk och mental återhämtning.

N

Avkoppling när du vill

N

Lindrar stress och smärta

N

Bubblor för välbefinnande

kopa badtunna norrlandspoolen

Badtunnor

Med en badtunna kan du njuta av det avkopplande vattnet under bar himmel i alla väder. Det är den perfekta lösningen för dig som vill ha en naturnära och äkta upplevelse, oavsett om det är en stjärnklar vinternatt eller en sval sommarkväll. Badtunnor erbjuder en unik kombination av avkoppling, naturupplevelse och social samvaro.

N

Naturlig avkoppling utomhus

N

Äkta naturupplevelse hemma

N

Varierande storlekar och trä

tillbehor spabad norrlandspoolen

Tillbehör spabad

Förhöj din spabadupplevelse med rätt tillbehör! Från vattentäta högtalare och LED-belysning till aromaterapiprodukter och flytande dryckeshållare. Vårt sortiment inkluderar allt du behöver för att skapa den ultimata avkopplingsmiljön. Upptäck våra praktiska och lyxiga tillbehör som gör varje badstund ännu mer njutbar.

N

Lyxiga tillbehör för spabad

N

Skapa din egen avkopplingszon

N

Praktiska och roliga tillval

kopa bastu norrlandspoolen

Bastu

Upptäck bastuns värmande kraft och hur den förbättrar både kropp och sinne. Vår samling av bastur erbjuder en oas av lugn, perfekt för avkoppling efter en lång dag. Oavsett om du föredrar en traditionell eller infraröd bastu, har vi alternativen som möter dina behov och förvandlar ditt hem till en helande fristad.

N

Välgörande värme och avkoppling

N

Traditionell och infraröd bastu

N

Främjar hälsa och välbefinnande

Varför ska ni välja oss? Norrlandspoolen AB

Vi erbjuder ett brett utbud av pooler, spabad och tillbehör av högsta kvalitet, skräddarsydda för att passa era unika önskemål och behov. Med Norrlandspoolen AB får ni inte bara en pool eller ett spabad – ni får en upplevelse av överlägsen kvalitet och service som varar livet ut. Välkommen till oss för att förverkliga era drömmar om en fantastisk pool eller ett avkopplande spabad!.

Norrlandspoolen när du ska köpa spabad Stockholm

 

För vi bry oss!

Skapar avkoppling och välbefinnande

Njut av avslappning och lindring av stress i ditt eget spabad.

Hälsosam investering för hemmet

Främja välbefinnande med regelbunden spabadanvändning.

Lyxig spautrustning för varje behov

Upplev lyx och komfort med vårt breda sortiment av spautrustning.

Familjetid och social samvaro

Skapa minnesvärda stunder med familj och vänner i ditt spabad

Snygg design

Personlig hälsostation

Närhet till naturen året om

Bygga pool Stockholm

Fördelar med spabad

När gjorde du en lönsam investering som ger svalka på sommaren! Samt ökar värdet på din fastighet eller villa!! Gör som andra villaägare investera i en thermopool!

R

Avslappning och stressreducering

Ett spabad erbjuder en perfekt plats för avkoppling och stressreducering efter en lång dag. De varma bubblorna och massagen hjälper till att lindra spänningar i muskler och sinne, vilket främjar ökat välbefinnande.

R

Förbättrad hälsa och blodcirkulation:

Regelbunden användning av spabad kan bidra till förbättrad blodcirkulation, vilket kan minska risken för hjärt- och kärlsjukdomar samt främja snabbare återhämtning efter träning eller skada.

R

Socialt samspel och familjetid

Ett spabad är en utmärkt plats för socialt samspel och familjetid. Genom att spendera tid tillsammans i spabadet kan familjemedlemmar och vänner skapa minnen och stärka sina relationer medan de njuter av avkopplingen.

Det är en självklarhet att alla ska kunna njuta av sitt drömspa år ut och år in!

Vi hjälper dig längst hela vägen!

Vi hjälper till genom hela processen med att bygga pool, från planering till första doppet.

R

Dedikerad Support

Våra experter hjälper dig med alla funderingar och frågor runt ditt spabad.

R

Trygg service

Vår ambition är 100% nöjda och trygga kunder.
R

Nöjd kundgaranti

Högsta kvalitet till bästa pris och endast nöjda kunder är vår ledstjärna.

Magnus Östman

VD & Grundare, Norrlandspoolen AB

Våra nöjda kunder

Med mer än 19 års erfarenhet och 100 tals nöjda kunder så kan du känna dig trygg att anlita oss när du ska bygga ny pool.

Bygg din drömswimmingpool Stockholm

Vårt motto är 100% nöjda kunder!

Vi erbjuder också nöjd kundgaranti som garanterar att våra pooler uppnår sin fulla potential och att din tillfredsställelse är vår högsta prioritet. Tillsammans kan vi påbörja byggnation av din drömpool nu! .

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert

%

96% Nöjda kunder

Vanliga frågor om inom- och utomhus spa

Har du frågor om inom- och utomhusspa? Här svarar vi på några vanliga frågor för att hjälpa dig att få klarhet kring dina behov och önskemål när det gäller att välja rätt spa för dig.

 

Kan jag använda ett utomhusspa under vintern?

Ja, de flesta utomhusspa är konstruerade för att klara av olika väderförhållanden, inklusive vintern. Med ordentlig isolering och ett välisolerat lock kan du njuta av ditt spa även när det är kallt ute.

 Vilken typ av underlag behöver jag för att placera mitt inomhusspa?

För inomhusspa behöver du ett jämnt och stabilt underlag som klarar av att bära den totala vikten av spabadet och vattnet. Vanliga alternativ inkluderar betong, trä eller specialiserade spapad.

 Hur ofta behöver jag byta vatten i mitt spabad?

Det rekommenderas att byta vatten i ditt spabad ungefär var tredje till fjärde månad, beroende på användning och vattenkvalitet. Regelbunden rengöring och underhåll kan förlänga intervallet mellan vattenbyten.

Vilka hälsofördelar kan jag få av att använda ett spabad regelbundet?

Att använda ett spabad regelbundet kan hjälpa till att minska stress och lindra muskelspänningar. Det kan också förbättra blodcirkulationen, minska led- och ryggsmärta samt främja en bättre sömnkvalitet.

Sugen på att köpa ditt drömspa?

Handla direkt i vår butik eller kom till vår butik i Stockholm. Vi hjälper dig förverkliga dina drömmar!