RING OSS!

08-505 176 29

BEHÖVER DU HJÄLP?

Kontakta oss för mer information!

Få offert på

Poolbyggnation Stockholm

Prisvärda pooler – Sveriges populäraste  Leverantör

Vi bygger pooler i hela Stockholm till fast pris.
Snabb service, effektivt och med högsta kvalitet!
Få en kostnadsfri offert! Din drömpool är bara ett klick bort!

Bada redan i sommar 2024!

Garantitider upptill 15 år

Ökar värdet på din fastighet eller villa

Välisolerad pool & säker mot fukt

Väletablerat företag inom poolbyggnation

Vi är ett väletablerat företag inom poolbyggnation och anläggning. Vi hjälper till genom hela processen från planering till första doppet.

Bra priser & stort utbud

Vi erbjuder prisvärda pooler med hög kvalitet. Vi erbjuder alltid kostnadsfri konsultation och offert.

Säker & trygg installation av behörig peronal

Vi har lång erfarenhet inom bygga pooler och har all certifiering som krävs. Detta är för att du ska vara säker att jobbet blir rätt utfört.

Vi bygger & installerar prisvärda pooler i Stockholm

Vi tillhandahåller helhetslösningar och totalentreprenad inom bygga pool. Med ett stort utbud av olika modeller från ledande märken är våra thermopooler prisvärda och driftsäkra med garanti.

Funderar du på att investera i en ny pool

Om du har tankar och funderingar gällande bygga pool, vänligen kontakta oss!
Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen som passar dina önskemål och budget med över 19 års erfarenhet av att bygga pooler. Vi vill dela med oss av vår kunskap och expertis till dig så att vi kan hjälpa dig att skapa den perfekta badmiljön för din familj och dina gäster.

En god investering att bygga pool

Bygga en pool ökar värdet på fastighet eller villa. Bygga pool i Stockholm kan kännas dyrt och ses som en kostnad, men det höjer värdet på din fastighet och är mer exakt en lönsam investering. Att bygga en pool på din tomt ökar värdet på både egendom och hus, och du kan njuta hela badsäsongen tack vare poolen hemma.

Rådfråga först för våra expertrådgivare innan du fattar ett beslut.

Tillsammans kan vi hjälpa dig med dina beslut och guida dig inför bygga pool. Du är välkommen att ta del av vår expertis, oavsett om det gäller rådgivning, konsultation eller installation. Vi ger dig professionell hjälp från start till mål. Vi erbjuder även service av din anläggning för att säkerställa en lång och effektiv livstid.

Spabad & badtunnor

Spabaden är utrustade med Balboasystem och isolerade för en låg energikostnad!

PP-pooler

Våra PP-Line Elite pooler har högsta polypropen kvalité med  tjock botten och väggar.

Rostfria stålpooler

Våra pooler i rostfritt stål, förhindrar oxidation och håller ytan oförändrade i årtionde.

Glasfiberpooler

Vi har Glasfiberpooler är av hög kvalitet och alla de tillbehör du behöver ingår.

Therompooler

Vi har Glasfiberpooler är av hög kvalitet och alla de tillbehör du behöver ingår.

Förverkliga din dröm om den lyxiga poolen till oslagbart pris!

Drömmer du om din egen pool? Vårt expertteam specialiserar sig på ultimat poolbyggnation och totalentreprenad som passar din unika stil och behov. Vi erbjuder högkvalitativa pool-lösningar och exklusiva spabad som förhöjer din livsstil. Med konkurrenskraftiga priser garanterar vi mest värde för din investering. Låt oss omvandla din trädgård till ditt poolparadis med Thermopool, den nya generationens poolteknik. Kontakta oss idag och låt oss förverkliga din dröm!

Drömmer du om din egen pool? Låt oss förverkliga din dröm!

Upptäck den ultimata poolbyggnationen med vårt expertteam. Vi skapar drömliknande poolområden som passar just ditt behov och stil. Vårt fokus är att leverera högkvalitativa Thermopool-lösningar som inte bara förhöjer din livsstil, utan även ger ett fantastiskt pool liner-alternativ. Våra prisvärda totalentreprenadlösningar kommer att överträffa dina förväntningar.

Skaffa den lyxiga poolen du förtjänar till det bästa priset!

Vi är ditt bästa val för poolbyggnation och totalentreprenad. Med våra pool-system, exklusiva spabad och badtunnor  får du den elegans och hållbarhet du drömmer om. Våra konkurrenskraftiga priser garanterar att du får mest värde för din investering. Sluta leta efter det perfekta poolalternativet – det finns här hos oss!

Professionell poolbyggnation och totalentreprenad till oslagbart pris!

Vårt dedikerade team av experter inom poolbyggnation och totalentreprenad är redo att förvandla din trädgård med vår exklusiva poolkonstruktioner med snygg design. Vi tar din dröm och omsätter den i verklighet till ett oslagbart pris. Kontakta oss idag och låt oss skapa ditt poolparadis!

Thermopool – Den nya generationens poolteknik!

Thermopool är framtidens poolteknik, och vi är stolta över att vara pionjärer inom området. Med vår poolbyggnation och totalentreprenad skapar vi pooler som är energieffektiva, miljövänliga och exceptionellt hållbara. Utforska den innovativa världen av Thermopool med oss och ta din poolupplevelse till en helt ny nivå.

TILLVAL TILL POOLEN

Av poolutrustning & tillbehör

En sammanfattning av ”Tillval till din pool” där vi informerar om produktutrustning och tillbehör.

poolrobot norrlandspoolen

Poolrobotar

Varför ska jag använda poolrobot? Det finns många fördelar med poolrobot. underlätta rengöringen och få mer tid över till annat kan du automatisera din rengöring med en poolrobot.

M

Få mer tid över till annat

M

Säkerställer en ren pool

M

Sparar vatten och kemikalier

M

Minimerar riskerna för orent vatten

M

Underlätta och håller poolen ren och fräsch.

kopa pooltak norrlandspoolen

Pooltak

Vilka fördelar finns det med pooltak? Ett poolskydd bevarar du temperaturen varm på ett effektivt sätt. Det påverkar både energiförbrukning, servicebehov och livslängd på din pool.

M

Sänker uppvärmningskostnaderna

M

Minimerar underhåll

M

Pooltak ökar barnsäkerheten

M

Följer boverkets lagföreskrifter

M

Förhindrar sänkning av pH värdet i vattnet

Varför ska ni välja oss?  Norrlandspoolen AB

Vi hjälper dig hela vägen till en ny pool i Stockholm. Redan från kontakt till första doppet! Ett tryggt Poolägande är vårt måtto!

Anlita proffs när du ska bygga pool Stockholm

 

För vi bry oss!

Totalentreprenad Pool

Vi utför omfattande poolbyggnation i Stockholm Vilket innebär att vi kan hantera allt från början till slut, inklusive planering, design och genomförande av poolen samt tillhörande element som pooltak och poolhus.

Stort utbud av pooler

Vi har ett stort utbud av pooler i alla storlekar och former. Välj mellan nivåer, stegar, plana bottnar och så vidare. De många alternativen gör det möjligt för dig att välja den pool som passar bäst för dina behov.

Betala inte för mycket för din pool

Prisvärda pooler av hög kvalitét från kända leverantörer! Vi erbjuder kvalitetspooler och poolprodukter från Pahlén och Zodiac. Prisvärda pooler för ditt behov!

Det bästa materialet för en pool

Är utan tvekan rostfria pooler. Vi gör detta på grund av vår omfattande erfarenhet av att bygga pooler i en mängd olika material, bland annat stål, betong och plast. Som ett resultat av detta har vi valt att specialisera oss kvalitetspooler.

Skräddasydd pooldesign

Ökar värdet på din fastighet

Välisolerad pool med låg värmeförlust

Bygga pool Stockholm

Fördelar med poolbygge

När gjorde du en lönsam investering som ger svalka på sommaren! Samt ökar värdet på din fastighet eller villa!! Gör som andra villaägare investera i en thermopool!

R

Ökar värdet på din fastighet

R

Välisolerad pool med låg värmeförlust

R

Bra livslängd håller minst 50 år

Det är en självklarhet att alla ska kunna njuta av sin drömpool år ut och år in!

Magnus Östman

VD & Grundare, Norrlandspoolen AB

Vi hjälper dig längst hela vägen!

Vi hjälper till genom hela processen med att bygga pool, från planering till första doppet.

R

Dedikerad Support

Våra experter hjälper dig med alla funderingar och frågor runt ditt poolbygge.

R

Trygg service

Vår ambition är 100% nöjda och trygga kunder.
R

Nöjd kundgaranti

Högsta kvalitet till bästa pris och endast nöjda kunder är vår ledstjärna.

Våra nöjda kunder

Med mer än 19 års erfarenhet och 100 tals nöjda kunder så kan du känna dig trygg att anlita oss när du ska bygga ny pool.

Bygg din drömswimmingpool Stockholm

Vårt motto är 100% nöjda kunder!

Vi erbjuder också nöjd kundgaranti som garanterar att våra pooler uppnår sin fulla potential och att din tillfredsställelse är vår högsta prioritet. Tillsammans kan vi påbörja byggnation av din drömpool nu! .

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert

%

96% Nöjda kunder

Vanliga frågor om bygga pool

Vad ska man tänka på innan man bygger sin pool? Vad ingår i ett komplett poolpaket?

Vilken pool ska jag välja?

Vi levererar kompletta pooler och poolmiljöer! Vi har kunskapen, känslan och leverantörerna för att förverkliga dina drömmar och visioner. Tillsammans bygger vi din drömpool!.

Hitta perfekta matchen med vårt sortiment

Letar du efter den perfekta poolen? Vårt breda sortiment innefattar allt från lyxiga glasfiberpooler till energieffektiva spabad. Oavsett om du söker hållbarhet, design eller komfort, har vi den perfekta matchen för dig. Utforska våra alternativ idag!

Hur lång tid tar det att bygga pool?

Tiden för att bygga en pool varierar beroende på flera faktorer som pooltyp, storlek och väderförhållanden. Generellt sett kan processen ta några veckor till månader. Kontakta oss för en skräddarsydd bedömning baserad på dina specifika behov och önskemål.

Är pool en bra investering?

Det betyder att om du bygger en pool av god kvalitet och om den installeras korrekt i din trädgård så är det en bra investering. Kostnaden för poolen beror på hur mycket markarbete som behövs och hur stor poolen är… Detta gäller särskilt om du vill vara säker på att du får tillbaka dina pengar när du säljer i framtiden.

Sugen på att bygga din drömpool?

Kontakta oss för en kostnadsfri offert på ditt poolbygge i Stockholm redan idag!